Ceyhan YÜCEL - Okul Müdürü

1978 Yılında Bolu’da doğdu. İlköğrenimini Bolu Karacasu İlköğretim Okulunda, Ortaöğretimi ise 1994 yılında Bolu Atatürk Lisesi’nde tamamladı.1995 yılında girdiği Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı, Biyoloji Öğretmenliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu.Başkent Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans programını tamamladı.Aynı yıl Ordu ili Gölköy İlçesi Ahmetli Köyü İlköğretim okulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.Gölköy ilçesinde muhtelif okullarda öğretmen ve idareci olarak görev yaptıktan sonra 2011 yılında düzenlenen yazılı sınava dayalı Müdür Yardımcılığı atamaları kapsamında Gülyalı Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.2017 Yılı Eylül ayına kadar sürdürdüğü bu görevin ardından 20 Eylül 2017 tarihinden itibaren Ordu Altınordu Merkez İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü görevine başlayan Ceyhan YÜCEL, Sınıf Öğretmeni Dilek YÜCEL ile evli olup 2 kız 1 erkek evlat babasıdır.